DANSVAKANTIE ROME 2022-


 

 

 

salsa vakantie

 

 

In Aug. 2022 vetrekken we naar het zonovergoten Rome! Om een week lang te genieten van de historische monumenten maar ook van zon, zee het strand en niet te vergeten heerlijke eten en natuurlijk dansen. Wat velen nog niet weten is dat er in Rome superveel salsa,bachata en kizomba gedanst wordt! We gaan in Rome veel lessen geven en natuurlijk ook naar de gigantische openlucht feesten. Dit is een droom dansvakantie die je niet snel gaat vergeten!

 

VOOR WIE?

Voor iedereen! Of je nu wel of niet kunt dansen. En of je nu samen of alleen mee wil gaan. Ben je al begonnen of kan je al dansen dan kun je op deze reis veel nieuwe passen en technieken gaan leren. Je zult gegarandeerd op een hoger niveau terugkeren.

Kan je nog niet dansen dan is dit de ideale manier om het te gaan leren. In Rome kun je nu jouw eerste salsa stappen gaan leren. Een unieke gelegenheid!

Het is de bedoeling dat we lekker veel gaan dansen. Zowel lessen volgen als ook naar de feesten. Kijken hoe de Italianen los gaan en natuurlijk zelf veel leren. Tijdens deze reis gaan we naast de lessen vooral genieten van, excursies, feesten, ontspanning, vrije tijd en natuurlijk de heerlijke zon.

We gaan daarnaast Rome ontdekken en zien wat voor moois het te bieden heeft. Colusseum en andere monumenten staan op ons route lijstje. Ijssalons slaan we natuurlijk ook niet over en een pizza'tje gaat er ook altijd wel in.

 

bachata vakantiebachata amsterdam

 

 

 

WAT IS INBEGREPEN?

Eigenlijk alles is inbegrepen op lunch en diner na. Zie hieronder het schema:

De SALSA ROME HOLIDAY 2022 omvat:

- Vliegticket Amsterdam (of desgewenst anders) - Rome
- 7 Dagen hotel overnachting met ontbijt in 4 sterren hotel centrum Rome
- Transfers in Rome van en naar het hotel en transport alle dag tripjes
- Danslessen 9 tot 12 uur
- Entree 2 dansfeesten

 

kizomba amsterdamsalsa vakantie


 

 

 

 

 

 

Dinsda